BÅTHUSKROGEN™ erbjuder tre olika smakarrangemang för mindre sällskap om 6-12 personer. Dessutom kan Båthuset bokas som en annorlunda och kreativ möteslokal för konstruktiva möte. Speciella gäster eller speciella tillfällen? Boka en natt du aldrig glömmer på loftet. För att hålla passionen och smakupplevelsen på den nivån vi önskar för BÅTHUSKROGEN™ tar vi endast emot ett-två smaksällskap per månad.

Lyxkväll och lingonben, då serveras en 10-rätters avsmakningsmeny. Flera sorters vilt och minst tre dagars matlagning ligger till grund för denna helkväll. Minst 5 timmar och 6-10 personer krävs för att avnjuta bordets fröjder. 1950kr./pers.
Frukost och frihet är ett två-tre timmars arrangemang där vi serverar en lyxfrukost och ett miniseminarium om allt från holistiskt företagande till tjuvjakt. Plats för 2-12 personer 5995kr. oavsett antal.
Dagkonferens 2-12 pers, med fika och lunch fr. 5995kr.

Övriga erbjudanden
Hyra minikrogen samt vedeldad bastu + ordna mat och städa själva 495kr/person. Städning går att köpa som tillägg för 1000kr
Sova över på loftet eller i vår bäddsoffa? En romantisk natt för två inkl. lakan & frukostbricka 1995kr/natt. Det finns plats att ta med 2-3 barn om Ni inte vill vara ensamma. Tillkommer 100kr per barn över 6 år.

 
START
BÅTHUSKROGEN
TA ER HIT
KRÖGARNA
MEDIA KONCEPT KONTAKT